Leads 2023-7 Probleem 4

Probleem 4. Z/-

West

Noord

Oost

Zuid

1SA
pas
2club icon
pas
2heart icon
pas
3diamond icon
pas
3SA
pas
4diamond icon
pas
6diamond icon
a.p.

2club icon = stayman, 3diamond icon en 4diamond icon natuurlijk

Je bent oost en hebt:

spade icon A 8 4 heart icon H B 7 6 3 diamond icon 7 club icon 10 8 4 3

Naam Antwoord Commentaar
Harry Geelen spade icon 4 Klinkt als een 4063 met 2443 in dummy. De harten zijn geen slagen bron. De klaveren mag leider zelf fout doen.
ton de vries spade icon 4 Lijkt kansloze verdediging als ik passief start en alleen schoppen is niet passief. De aloude truc van kleine schoppen maar. Risico is dat maat ruitenslag heeft (VTX met Boer er voor) en schoppen Aas de downslag was.
Rinus de Louw spade icon A Dit is de schuld van Zia
erik de visschere spade icon A kijkaas , partner heeft niet veel , misschien geeft dummy mij een klaardere kijk op het zitsel ?
Niels de Bruin club icon 4 Als Noord 4 schoppen en 6 ruiten heeft kan klaververliezer misschien weg op haA na snit op hartenheer
Anton heart icon 6 4e van boven door de heart icon van zuid heen. Wellicht moet zuid hoog zetten om het slem te kunnen maken
Pieter-Bas de Bruijn heart icon 7 Noord heeft ♦ en ♠ en zal kort zijn in ♥. Ik zet hem meteen voor het blok: snijden of niet?
Ronald Lokers diamond icon 7 Schoppen aas loopt niet weg en met harten zit ik achter Zuid&#039,s lengte. Ik start passief met troef.