Leads 2023-1 Probleem 2

Naam Antwoord Commentaar
Diederik van Huijstee spade icon 4 Het schopje waarmee iig de poploze lengte aangegeven wordt, bij ons de 4. Ik zet in op iets als poploze schoppenlengte bij N in een verder redelijk vlakke hand. Kan niets anders bedenken waarom ie anders niet eerder in actie komt, maar pas nadat ie van een sch fit bij ons weet. Extreem lang kan Z niet zijn. Kort spelen zal niet lukken, maar geen enkele snit cadeau geven wel. Ik zou het maar goed rekenen als je geen roggel in je koffie wil.
Rinus de Louw spade icon 4 niks mis met kleur van p
Jacques Veenstra spade icon 9 Maat geen interesse in Sch, kom maar wat anders na. Ik schat eerder in dat Zuid kort is in Sch dan Noord.
Jan wolthuis spade icon 9 je hoopt op sch slagen bij partner. je geeft bovendien aan dat je zelf niets in sch hebt en dat partner evt. plaatjes bij jou in de lage kleuren moet zoeken….
Leo Huvers heart icon 9 Oost loopt na aanvankelijke pas van West niet naar 3H als poging voor 4, maar omdat ie 6 goeie cq 7 ha heeft en kort is in S. Partner heeft er met zijn dubbel ook 3 of 4. Verhogen naar 4 zal op een dubbelton zijn met kortheid in een minor. Die dubbelton ha moet dus weg.
Anton heart icon10 ZVU-tje
Chretienne Wiessing heart icon10 Redenatie: Punten zitten waarschijnlijk 20-20. Mijn partner doubleert 4H niet.. zegt ook wat. N heeft waarschijnlijk weinig punten, wel minstens drie harten. En p dus 2. Keus is tussen troefstart of ruiten, mijn beste kleur. Ik kies voor harten 10, want ik vermoed dat Zuid 4harten https://uwkamagrakopen.com/ biedt op een ongelijkmatig verdeelde hand, waarbij veel ingetroefd kan worden. Met een gelijkmatig verdeelde hand hadden ze geen 4 harten kunnen bieden.
Han Hoogeveen heart icon10 Een tweede introever voorkomen niets weggeven.
Joop Belderok heart icon10 Ik heb geen aftroefwaàrde en partner zeker ook niet. In dit soort biedverlopen moeten de extra slagen altijd uit aftroevers komen, dus de beste kans om zelf 4 slagen te maken is voorkomen dat de leader teveel slagen met aftroevers in dummy kan maken. Dus troefstart.
Kees-Jan heart icon10 Aftroevers voorkomen in de dummy.
Niels de Bruin heart icon10 schoppenintroevers in dummy voorkomen…
Pieter-Bas de Bruijn heart icon10 Noord-Zuid hebben 4♥ geboden op distributie, ik probeer introevers te beperken.
Sjoerd Wartena heart icon10 Het lijkt erop dat west enthousiast is geworden vanwege het 2Schoppen bod en hiet waarschijnlijk kort in is.
Victor heart icon10
Ronald Lokers diamond icon 2 Noord lijkt 2S tegen te willen spelen dus daar zal hij wel waarden in hebben. Dus moet Oost waarden in de lage kleuren hebben.
joost brouwer diamond icon 9