Frans avontuur nu al een succes!

advertorial

Nieuw in Frankrijk: Bridgen en lekker eten bij L’Atout de France.

Els en Sjoerd van B&B L’Atout de France, gelegen nabij de historische stad Loches, heten u van harte welkom!

Half mei 2024 zijn Els Kroon en Sjoerd Wartena gestart met het aanbieden van bridgevakanties in Frankrijk. U kunt bij hen terecht in één van de vier B&B-kamers, óf in de gîte (klein huisje). De nabije omgeving is heel geschikt om te wandelen en te vissen (de buurman heeft een camping met visvijver, en het huis is gelegen aan een Grande Randonnée-route). Verder kunt u één van de vele bezienswaardigheden in de buurt bezoeken, of lekker luieren aan het zwembad. 

Het zwembad is niet alleen bestemd voor de gasten, zo blijkt!

L’Atout de France ligt midden op het Franse platteland, op 750 km afstand van Utrecht. Op hun overzichtelijke website vindt u alle informatie om een leuke bridgereis te boeken.

Details van een bridge-vakantie bij L’Atout de France

Hieronder vindt u puntsgewijs wat een bridge-vakantie bij Els en Sjoerd inhoudt:

  • Vijf avonden in de week een georganiseerde bridgeavond: op zondag en donderdag organiseren wij géén bridge. U kunt op deze avonden wél gebruik maken van de bridge-ruimte en zelf bridgen.
  • Aanvang bridgeavond: 20.00 uur. We spelen per avond 20 of 24 spellen.
  • De bridge-vorm (paren of viertallen) hangt af van het aantal paren dat we hebben.
  • Inclusief: minimaal één keer per week een bridgeclinic, verzorgd door Sjoerd Wartena (1e divisie-speler en gediplomeerd bridge-docent).
  • Aan het eind van elke bridgeavond wordt een hapje geserveerd. Drankjes zijn echter niet inbegrepen.
  • Voor zowel mensen die met een eigen partner komen, als mensen zonder partner. Indien u geen eigen bridge-partner hebt, dan zorgen Els en Sjoerd daarvoor.

Ondanks dat L’Atout de France nog maar net is gestart weten vele bridgers de weg ernaartoe al te vinden. Wanneer gaat u bij Els en Sjoerd bridgen?