Forum 2024-3 Probleem 2

Probleem 2. N/NZ

West

Noord

Oost

Zuid

pas
1spade icon
?

spade icon 10 heart icon A V 8 4 2 diamond icon 6 2 club icon A 9 8 5 2

Je bod?

Probleem Naam Antwoord Commentaar
Welk bod zou je doen? Anton 2 ♥️
Welk bod zou je doen? Bart Hoekstra 2 ♥️ de verleiding om een twee kleurenspel aan te geven met Michaels of Ghestem is er. Ik speel Dat alleen sterker dan dit. Voor een 2 harten volgbod is de kaart ook wat zwak (en de hartens matig). Als de keuze gaat tussen bieden of passen ben ik wel geneigd om het eerste te doen.
Welk bod zou je doen? Els Kroot-Nijenhof 2 ♠️ Ghestem, belooft 5kaart harten en 5kaart klaveren en 10 plus
Welk bod zou je doen? Frank Drost 2 ♠️ Ghestem (ook al zijn we kwetsbaar) in eerste instantie gericht op het spelen van een deelscore. Bij een fit in Klaveren of Harten heb ik 3 extra fitpunten.
Welk bod zou je doen? Gerard van den Beukel Pas Nog geen reden om OW te vertellen hoe het zit. Eerst maar even kijken wat ze menen uit te moeten bieden.
Welk bod zou je doen? Gerbrand Hop 2 ♠️
Welk bod zou je doen? Han Hoogeveen 2 ♥️ Te weinig voor een kwetsbare Ghestem.
Welk bod zou je doen? Harry van de Peppel 3 ♦️ Gesthem
Welk bod zou je doen? Jacques Veenstra 2 ♠️ Ghestem, speel ik als degelijk, kwetsbaar is deze misschien net te zwak, maar anders komen we niet meer aan bieden toe.
Welk bod zou je doen? Jan Toby Pas Waarschijnlijk help ik de tegenpartij meer door iets anders te bieden.
Welk bod zou je doen? John Korver 2 ♥️ Niet kwetsbaar dus 2 harten kan net.
Welk bod zou je doen? Joop Muller 2 ♥️ Normaal volgbod. Vanaf 10 pntn en 2 honneurs in de kleur.
Welk bod zou je doen? Joost Pas
Welk bod zou je doen? Joost van den Buijs 3 ♥️ Ik speel Romeins, dus 5-krt Ha en Kl. Ik weet niet wat de afspraken voor Forum zijn, maar in ieder geval het bod wat deze 2 5-krten belooft. Is er dat niet dan 2 Ha.
Welk bod zou je doen? Jos van Gerwen 2 ♠️ In ons partnership Ghestem
Welk bod zou je doen? Kees-Jan Pas Kwets tegen niet is dit niet sterk genoeg voor een hartenvolgbod of een Michaels 2 schoppen.
Welk bod zou je doen? Niels de Bruin 2 ♠️ Harten en een lage kleur
Welk bod zou je doen? Pieter-Bas de Bruijn 3 ♣️ De hand is niet mooi genoeg voor 2♥ maar te mooi om te passen. 3♣ is bij mij 5-krt ♥ en 5-krt ♣.
Welk bod zou je doen? Reinout Hoefer 2 ♥️ Niet de hand waarmee ik fatsoenlijk tweekleurenspel kan aangeven. Afhankelijk van bieden OW kan ik eventueel nog wel 3Kl bieden. Partner weet dan tamelijk nauwkeurig wat ik moet bezitten.
Welk bod zou je doen? Remko Rankenberg 2 ♥️ Geen manier om een harten-klaveren dubbelspel in een keer aan te geven in ons systeem. Dus eerst de harten in de aanbieding doen.
Welk bod zou je doen? Rinus de Louw 2 ♠️ belooft 5 kaarten in de 2 hoogste overgebleven kleuren. Er is een risico, maar no guts, no glory.
Welk bod zou je doen? Ronald Lokers 2 ♥️ Ik speel upper cuebid, dus harten+klaveren kan ik niet in 1 keer bieden. Daarbij verraadt dit mijn hand minder als ik moet tegenspelen.
Welk bod zou je doen? Ronald Verstraeten Doublet Normale 1ha opening, op 2ru bied ik 2ha
Welk bod zou je doen? Sjoerd Wartena 2 ♠️ Dit speel ik als Michaels en niet al te sterk.
Welk bod zou je doen? Wiebe Pas
Welk bod zou je doen? erik de visschere 2 ♠️ michaels cue-bid , min 5 krt harten en 5 krt onbekende mineur
Welk bod zou je doen? ton de vries 2 ♠️ Na pas maat maar gewoon direct op 3 niveau komen, pech als maat eem 5-2-3-2 heeft, dus gewoon maar mijn 5 5 aangeven, bij mij Michaels, dus is de minor onbekend.
Welk bod zou je doen? willem 2 ♠️ ha en kl soort barrage