Eerste finale van IMP & Lombard Topcircuit

De finale van het 1e IMP & Lombard Topcircuit wordt dit weekend (zaterdag 9 en zondag 10 maart) in het Denksportcentrum te Rotterdam gespeeld. Na vier eendaagse voorronden hebben de zestien hoogst scorende paren zich geplaatst voor deze tweedaagse finale. Daarin spelen alle paren zes spellen tegen alle andere paren. Zondagmiddag is bekend welk paar de eerste prijs van maar liefst € 5.000,- heeft gewonnen. Naast deze fraaie hoofdprijs zijn er ook nog geldprijzen voor de paren die op de plaatsen 2 t/m 5 eindigen.

Op beide speeldagen zijn twee tafels live te volgen op BBO (https://www.bridgebase.com/v3/app?vugraph=y). Je kunt ook aan tafel komen kijken (Kralingseweg 120) en in het gebouw is die vuegraph er ook. Tijdens de middagsessie (zaterdag vanaf 14.30 uur en zondag vanaf 13.45 uur) is er bij de vue-graph live commentaar, wat vaak leuk en leerzaam is. De speeltijden zijn zaterdag van 10.30 tot 18.00 uur en zondag van 10.30 tot 17.15 uur.

Rob Helle van IMP Magazine

Hieronder vind je de deelnemende paren, zoals de stand na vier ronden is. Er is geen carry-over dus de paren beginnen allemaal met een schone lei. Of er een tweede editie van dit populaire toernooi komt, is nog niet bekend.