4e en laatste voorronde WHTC: winst voor Van Dort – Schaaper

Op 18 februari vond de vierde voorronde van Het Witte Huis Topcircuit plaats. Deze laatste voorronde van de – helaas! – laatste editie van dit mooie toernooi werd gewonnen door Geert van Dort en Martin Schaaper, die in de viertallencompetitie uitkomen voor DBC in de Eerste Divisie. Zij scoorden een mooie +60 imps en bleven daarmee BCO-Meesterklassers Ricardo Westerbeek – Rob van den Bergh uit Utrecht een neuslengte van 2 imps voor. Met +46 eindigden op de derde plaats Aarnout Helmich – Vincent de Pagter, die afgelopen seizoen viertalden voor Star, het andere Meesterklasse-team uit Utrecht.

Klik hier voor de volledige uitslag van deze vierde en laatste voorronde.

Zestien van de 62 deelnemende paren plaatsten zich voor de finale. Voor een volledig overzicht van de geplaatste paren en de totaalstand na vier voorrondes klik hier.

In de finale, die gespeeld wordt op 4 en 5 maart, wordt over de twee dagen een volledige barometer over vijftien ronden gespeeld (zes spellen per ronde) waarbij elk paar elk ander paar ontmoet. Er is geen carry-over, dus alle zestien geplaatste paren hebben dezelfde kans om te winnen. De eindstand van de finale wordt opgemaakt op basis van behaalde imps. Iedereen is welkom in Het Witte Huis aan het IJsbaanpad in Amsterdam, om deze finale live te kunnen volgen als toeschouwer aan de speeltafels.