Leads 2023-6 Probleem 2

Probleem 2. O/Allen

West

Noord

Oost

Zuid

1heart icon
pas
3heart icon
pas
4heart icon
a.p.

3heart icon is een ouderwetse invite.

Je bent zuid en hebt:

spade icon V 10 9 2 heart icon V B 4 diamond icon H 8 club icon 8 7 6 2

Naam Antwoord Commentaar
Fred spade icon 10
Ilse spade icon 10 hoogste van een interne serie
Jacques Veenstra spade icon 10
Jos van Gerwen spade icon 10 West heeft schoppen niet genoemd. Mogelijk valt er iets te ontwikkelen.
Niels de Bruin spade icon 10 als we 2 rode slagen maken, dan zijn er nog 2 zwarte nodig om down te spelen. Dus 2 in schoppen of 1 in klaver en 1 in schoppen.
Pieter-Bas de Bruijn spade icon 10 Met een vaste troefslag hoef ik niet te gokken met ♦ heer. In ♠ heb ik niet zoveel bij partner nodig om iets te ontwikkelen, in ♣ wel. Dus start ik ♠ 10.
Wiebe spade icon 10 Winnend is een kleine harten (….)
alj van Zoelen spade icon 10 je houdt een mmoie vork over
Anton spade icon 2 Kleintje plaatje
Remko Rankenberg spade icon 2 Schoppen, is goed als p een willekeurige honneur heeft. Bij de andere kleuren heb ik meer nodig.
Ronald Lokers spade icon 2 Schoppen biedt de grootste kans om een 3e en/of 4e slag te ontwikkelen. Daarvoor heb je het minste bij partner nodig.
Rinus de Louw spade icon 9 Het lijkt erop dat wij meer schoppen hebben dan zij. Ik kom 3e van boven en hoop op een honneur bij partner
ton de vries spade icon 9 Troef uit lijkt me onzin en ruiten gevaarlijk. Klaver zal niet snel een extra slag opleveren, eerder een snit weggeven. Resteert schoppen, denk dat kans op schoppenplaatje bij partner reeel is en dat lijkt me beste aftrap. 1k speel 1e 3e en start dus de 9. V of 2 lijkt me onzin.
Gerbrand Hop club icon 6 Je hebt geen idee of je snel of langzaam moet zijn… dus ook geen idee wat ik moet starten..
Bart Hoekstra club icon 7 Ik voel niets voor een aanvallende schoppenstart. Klaveren lijkt me het beste, laat de leider zijn eigen problemen maar opknappen. Mocht ik na drie ronde troef weer aan slag zijn dan heb ik beter zicht wat te vervolgen
Kees-Jan club icon 7 Zo min mogelijk weggeven.
Joris D. diamond icon H Als ik zo&#039,n start eenmaal bedacht hebt, lukt het me zelden om nog een andere start te kiezen. Dood of de gladiolen dus.