Leads 2023-5 Probleem 2

Probleem 2. W/Allen

West

Noord

Oost

Zuid

1spade icon
pas
2club icon
pas
2diamond icon
pas
2spade icon
pas
3heart icon
pas
4club icon
pas
4spade icon
pas
4SA
pas
5heart icon
pas
6spade icon
a.p.

Je bent noord en hebt:

spade icon 7 4 2 heart icon H 6 5 diamond icon B 10 2 club icon 9 8 6 2

Naam Antwoord Commentaar
John Korver spade icon 7 Twijfel tussen ruiten boer of troef uitkomst. Bij twijfel doe ik meestal maar troef -:)
Erik de visschere club icon 9 Gezien het 2 sch bod van Oost, denk ik dat partner IETS heeft , hij zit achter de klaveren van oost misschien kan hij iets ontwikkelen tegen dat ik met harten heer aan slag kom
Pieter-Bas de Bruijn heart icon 5 Het lijkt erop dat de troeven dicht zijn en dat er een aas ontbreekt. Ik probeer een 2e slag te ontwikkelen.
Rinus de Louw heart icon 5 ik hoop dat mijn p ha V heeft en een troefslag
Ronald Lokers heart icon 5 Het lijkt erop dat OW veel slagen gaan halen in de zwarte kleuren dus we moeten waarschijnlijk snel zijn met het ontwikkelen van een rode slag.
To Fliek heart icon 5 waarschijnlijk de meest kwetsbare kleur
maurits van der Vlugt heart icon 5 Haast geboden!
Jan Wolthuis heart icon H West biedt 3Hrt als 4de kleur, waarop Oost een stop ontkent. Als 6Sch down kan, dan zal daar ws een hartenslag bij moeten zitten.
Jaap Hazewinkel diamond icon 2 Goed probleem. Ik twijfel tussen Ru 2 (in geval partner een secce honneur heeft is de B niet handig) en harten. Tegen Zia in West zou ik harten starten (was het een echte controle?) maar nu ga ik ervan uit dat oost ruitenaas heeft.
Bart Hoekstra diamond icon B Als west de ruiten cue heeft had hij die kunnen bieden. Ik denk dat die aangevallen moet worden
Jos van Gerwen diamond icon B Door de ruitendekking heen
Niels de Bruin diamond icon B West heeft geen ruitencue, maar wel een keer harten geboden. Partner heeft geen 4kl gedoubleerd, ik denk dat ruiten de beste downkans is.
Sjoerd diamond icon B
jacques veenstra diamond icon B