IMP wervingsactie van start.

Zoals u in IMP 3-24 hebt kunnen lezen is IMP op zoek naar nieuwe abonnees. Als er 700.000 mensen bridgen in Nederland en 70.000 daarvan spelen wekelijks op een bij de NBB aangesloten club, dan moeten daar toch enkele duizenden bridgers tussen zitten die blij worden van Bridgemagazine IMP? Bij een tweejarig abonnement kost het per magazine slechts € 6,25 en daarvoor krijg je het elke zes weken thuis in de brievenbus.

Vanaf 1 mei a.s. echter, heeft IMP een geweldige aanbieding. Bij een tweejarig abonnement ontvangt u namelijk gratis het boek ‘De Enige Kans’. Dat geldt niet alleen voor een nieuwe abonnee, maar ook voor abonnees die verlengen. Heeft u al een abonnement op IMP en maakt u een bridgevriend of -kennis abonnee voor twee jaar, dan ontvangen jullie beiden het boek. Wees er snel bij, want de actie is vooralsnog drie maanden geldig (zolang de voorraad strekt).

Vanaf 1 mei kunt u via onze abonnementenpagina kiezen welke optie u wilt. Na ontvangst van betaling wordt het boek vanaf 9 mei verzonden. Uiteraard dient het aanmeldformulier correct te worden ingevuld.

Lees hier alvast enige recensies over het boek en los daarna een probleem op.