Forum 2024-3 Probleem 4

Probleem 4. N/Allen

West

Noord

Oost

Zuid

pas
2diamond icon
Dbl
3diamond icon
pas
pas
Dbl
pas
?

spade icon H 10 7 heart icon B 7 3 2 diamond icon A 7 3 club icon B 5 3

Misschien had je op 3diamond icon al geboden, maar je krijgt nog een kans. 2diamond icon was echt en zwak.

Je bod?

Probleem Naam Antwoord Commentaar
Welk bod zou je doen? Bart Hoekstra 4 ♥️ Ja, ik had op 3ruiten al geboden. Een doublet lijkt me dan prima waarmee je aangeeft wat punten te hebben en dat partner kan kijken wat de beste actie is. De tweede pas is wel heel passief. Nu ligt het probleem bij mij en bied ik met voldoende waarde de manche en dat doe ik in mijn vierkant. Hoe was het met 1+1 ? :-)
Welk bod zou je doen? Chretienne Wiessing 3 SA
Welk bod zou je doen? Dick Brus 3 SA Partner heeft iets als 4414. Hopen maar dat er naast RA 8 slagen zijn.
Welk bod zou je doen? Frank Drost 3 SA Zuid heeft een sterke hand zonder een lange kleur en persisteert met zijn tweede doublet na 3 Ruiten en zal zeker 18 of 19 punten hebben. Met een dekking in Ruiten kies ik voor 3 Sans.
Welk bod zou je doen? Gerard van den Beukel 4 ♥️ Partner is heel kort in ruiten. Wij hebben veel te veel om nu met 3ha te volstaan. Partner weet na mijn eerste pas dat ik geen extra lengte heb. Mocht hij een 55 zwart oid hebben, dan kan hij nu 4 sch bieden.
Welk bod zou je doen? Gerbrand Hop Pas
Welk bod zou je doen? Han Hoogeveen Pas Ik ga voor de zekere plus. Ik reken op een driekaart ruiten bij West en dus op een singleton bij maat. Er is geen garantie op een vierkaart harten bij maat, en het spel kan scheef zitten.
Welk bod zou je doen? Jacques Veenstra 4 ♥️ Zelfs een 4-3 fit lijkt speelbaar
Welk bod zou je doen? Jeroen Wiggers 4 ♥️ Maximale hand gezien eerdere passen. partner zal een singleton ruiten hebben Even laten weten dat ik toch wel wat mee heb
Welk bod zou je doen? Jos van Gerwen 4 ♥️ Maat heeft kennelijk wat extra
Welk bod zou je doen? Julian 4 ♥️ Slem haalt iets te vaak. Toch haalt 3 SA soms niet eens!!! 4-3 fit zal wel ok zijn. Het haalt, en laat mijn sterkte zien.
Welk bod zou je doen? Kees-Jan 3 SA 3SA. We hebben hier in ieder geval de puntenkracht voor. Nu hopen dat oost geen aankomer heeft en wij wel 9 slagen kunnen maken. 4HA heeft te vaak teveel verliezers denk ik.
Welk bod zou je doen? Niels de Bruin 4 ♦️ Laat partner kiezen. Ik heb meer dan hij verwacht…
Welk bod zou je doen? Pieter-Bas de Bruijn 3 ♥️ 3SA lijkt me ver weg, dus ik volsta met 3♥. Met veel overwaarde doet Zuid misschien nog wat.
Welk bod zou je doen? Reinout Hoefer 4 ♥️ Voor 3Ha in de tweede biedronde had je je inderdaad niet hoeven schamen. Nu partner aandringt, ligt het bieden van het eindcontract waar vermoedelijk de meeste NZ-paren op uitkomen, toch wel voor de hand.
Welk bod zou je doen? Rene 4 ♦️ 3 sa lijkt me tricky met maar 1 stop. En als partner 4/4 hoog heeft komen we in 4 ha. Denken aan slem vind ik nog net te ambitieus
Welk bod zou je doen? Rinus de Louw 4 ♥️ Aan slem denken is fantaseren, daarom geen 4 ruiten.
Welk bod zou je doen? Ronald Lokers 4 ♥️ Ik vertel partner dat ik wel wat waardes heb maar met mijn 4333 word ik echt niet enthousiast voor slem.
Welk bod zou je doen? Rudy Visser 4 ♥️
Welk bod zou je doen? Sjoerd 4 ♥️ Partner moet wel 4414 of 4305 hebben. 4♥ moet kans hebben
Welk bod zou je doen? Victor Oranje Pas Het zou best 4 harten kunnen zijn, maar ook heel goed niet. Door te passen hoop ik tussen de 200 tot 800 op te pakken. Zie vooralsnog niet waar de leider 9 slagen vandaan gaat halen. Dat wellicht een enkele keer zal worden gemaakt, is het risico van het vak.
Welk bod zou je doen? erik de visschere 3 ♥️ ik laat genoeg ruimte aan partner om verder te bieden