Vrouwen vierde in Chennai

Chennai (India), 9 oktober 2015. Op het wereldkampioenschap voor landenteams in Chennai, India, heeft het Nederlands vrouwenteam (Carla Arnolds & Wietske van Zwol, Marion Michielsen & Meike Wortel en Jet Pasman & Anneke Simons met coach Hans Kelder en captain Alex van Reenen) de troostfinale tegen Engeland verloren met 139,7–165 imps. Nadat het team gisteren de dag had afgesloten met 75,7–108 imps achterstand, volgde vandaag een comeback die de wedstrijd nog spannend maakte, maar helaas kwam Nederland toch tekort en eindigt het in de strijd om de Venice Cup als vierde.

Frankrijk wint Venice Cup

De finale van de Venice Cup tussen Frankrijk en USA 2 duurde een zitting langer dan de strijd om het brons. Inmiddels heeft Frankrijk de Venice Cup gewonnen door USA 2 te verslaan met 179,7–171 imps. Het winnende team bestaat uit Debora Campagnano & Elisabeth Hugon, Benedicte Cronier & Sylvie Willard en Vanessa Reess & Joanna Zochowska.

De d’Orsi Trophy voor senioren is gewonnen door USA 1 met Bob Hamman & Mark Lair, Hemant Lall & Reese Milner en Zia Mahmood & Michael Rosenberg. In de finale versloegen zij Zweden met 263–125,3 imps.

De finales van de Bermuda Bowl en de Transnationals eindigen pas morgen. Zie de stand/uitslag van de Bermuda Bowl.