Neem ook een exclusief IMP Ace abonnement!

Utrecht, April 2024. Bridge Magazine IMP heeft de ‘IMP Aces’ in het leven geroepen. IMP Aces zijn bridgers die Bridge Magazine IMP een warm hart toedragen en het blad ondersteunen door een financiële bijdrage te leveren. Zij doen dat door een exclusief IMP Aces abonnement te nemen. Er is in beginsel plaats voor twaalf Aces (drie tafels) en daarvan hebben zich al vier Aces gemeld.

Er zijn vijf soorten Aces; club iconA, diamond iconA, heart iconA, spade iconA en ‘The Golden Ace’:

De hoogste Aas bij de ‘IMP Aces’ is niet spade iconA maar een ‘Golden Ace’. Bij dit abonnement betaalt de Ace minimaal twee jaar op rij een bedrag van € 5.000,- per jaar. Verderop kunt u lezen welke Aces er nog meer zijn.

Voor zijn bijdrage ontvangt elke IMP Ace:

– een gratis dubbel abonnement op Bridge Magazine IMP t.w.v. € 200,- (dus in totaal twee maal zestien keer een exemplaar van IMP, waarvan de Ace er steeds een kan weggeven aan een bridgevriend of -kennis).

– twee exemplaren van het boek ‘De Enige Kans’, (‘The Only Chance’ van Kelsey vertaald in het Nederlands) t.w.v. € 60,-

– jaarlijkse gratis deelname aan een IMP Aces bridgedrive, inclusief luxe lunch met andere ‘IMP Aces’ in het centrum van het land

– een eervolle vermelding van het lidmaatschap van de ‘IMP Aces’ op onze website én in IMP Magazine

Er is een ‘IMP Ace’ voor elke portemonnee; stuur een mail naar: imp.advertenties@gmail.com en ik zal contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Klaverenaas is een IMP Ace die twee kalenderjaren op rij € 1.000,- per jaar sponsort

Ruitenaas is een IMP Ace die twee kalenderjaren op rij € 2.000,- per jaar sponsort

Hartenaas is een IMP Ace die twee kalenderjaren op rij € 3.000,- per jaar sponsort

Schoppenaas is een IMP Ace die twee kalenderjaren op rij € 4.000,- per jaar sponsort

Een Golden Ace is een IMP Ace die twee kalenderjaren op rij € 5.000,- per jaar sponsort.

Mocht u naast zelf sponsoren mensen kennen die Bridgemagazine IMP een warm hart toedragen en mogelijk enthousiast zullen zijn over ‘The IMP Aces’, dan hoor ik dat graag van u. Ik zal deze dan per e-mail benaderen. Daarom hierbij nogmaals het emailadres: imp.advertenties@gmail.com

‘The original Dallas Aces’ in 1968; zij zouden ongetwijfeld allemaal een ‘IMP Ace’ geworden zijn. Rechtsonder de initiatiefnemer van de Aces; Ira Corn. Hij nodige daarvoor Bobby Goldman, Mike Lawrence, Eddie Kantar, Bob Hamman, Billy Eisenberg en Jim Jacoby uit. Hamman en Kantar sloegen de uitnodiging af.