Jeugd-EK paren en -WK viertallen in Veldhoven binnenkort van start

Van 24 t/m 29 juli aanstaande vindt in congrescentrum De Koningshof in Veldhoven de vijftiende editie van het Europees Kampioenschap Bridge voor Jeugdparen plaats. Dinsdag 25 en woensdag 26 juli zullen de Mixed en IMP Paren gespeeld worden. Donderdag 27 en vrijdag 28 juli is de kwalificatie van het hoofdparentoernooi, gevolgd door de finale op zaterdag de 28e. De categorieën waarin gespeeld wordt zijn U31, U26Women, U26Open, U21 en U16. In de categorieën U21, U26Open en U31 zijn er Nederlandse deelnemers.

Dit toernooi wordt opgevolgd door het achttiende Jeugd-WK voor landenteams, ook in De Koningshof te Veldhoven. Dit toernooi vindt plaats van 31 juli t/m 7 augustus en Nederland speelt in alle vijf de categorieën mee.

IMP zal deze twee weken ter plekke aanwezig zijn en regelmatig op deze website verslag doen. Als je live getuige wil zijn: beide toernooien zijn vrij toegankelijk voor publiek.

Voor meer informatie over de toernooien, zie de site van de EBL voor de EK Jeugdparen en de site van de WBF voor de WK Jeugdviertallen.