Cuebids; eindeloos oefenen met bieden

(advertorial)

Ieder bridgepaar met een beetje ambitie zal ook online willen oefenen met bieden of spelen. Veel paren doen dit waarschijnlijk allebei. De app Cuebids is uitermate geschikt om het bieden op je smartphone, tablet of computer te oefenen. Je kunt een gratis account aanmaken op www.cuebids.com en partner (die zich ook eerst even aan moet melden) uitnodigen om samen een aantal handen te bieden. Je kunt er voor kiezen om met een robot te bieden, of een willekeurige partner aan de overkant plaats te laten nemen. Je kunt bij elk spel maximaal drie sterren scoren als je het optimale eindcontract weet te bereiken.

2diamond icon = MF Checkback Stayman

Jouw hand wordt altijd op de zuidstoel getoond, ook al zit je noord

Bij een gratis account kun je eindeloos handen bieden, maar de tegenstander biedt dan niet mee. Koop je zogeheten tickets, dan kun je deze het beste in bulk aanschaffen. De prijs keldert dan bijna met 50%. Daarnaast zijn er instelbare opties beschikbaar bij de betaalde versie.

De ‘bridgende Zwitsers’ Bas Drijver en Sjoert Brink oefenen, net als veel andere Nederlandse topspelers, regelmatig met Cuebids en hebben zojuist een toernooi gewonnen.

Sjoert en Bas in NDC Den Hommel

Je kunt hier het hele artikel daarover lezen en ook nog de handen bieden die Bas en Sjoert op een spel boden.