Guido Ferraro, 1959-2014

Guido Ferraro, 1959-2014

Guido Ferraro (Elisabeth van Ettinger)
Turijn (Italië), 19 februari 2014. Vandaag is Guido Ferraro, een van de sterren van het Italiaanse bridge, overleden ten gevolge van een hartaanval. Hij was verleden week in het ziekenhuis opgenomen en lag sindsdien in coma. Ferraro is niet ouder geworden dan 55 jaar. Hij was sinds jaar en dag lid van team Lavazza en permanent lid van het Italiaanse open bridgeteam. Daarnaast genoot Guido internationaal veel aanzien als vugraphcommentator en Appeals Committee lid. In eigen land zat hij in het bestuur van de bridgebond.

Palmares Guido Ferraro
1999: Goud met Italië, EK, Malta
2000: Goud met Italië, Olympiade, Maastricht
2001: Goud met Italië, EK, Tenerife
2002: Goud met Lavazza, EK Mixed Teams
2002: Goud met Lavazza, WK, Montreal
2002: Goud met Italië, European Champions Cup, Warschau
2003: Goud met Lavazza, World Transnational Teams, Monte Carlo
2011: Goud met Allegra, European Champions Cup, Bad Honnef
2012: Goud met Allegra, European Champions Cup, Eilat
2013: Goud met Allegra, European Champions Cup, Opatija

Go to top