WK landenteams in Salsomaggiore

Salsomaggiore Terme (Italië), 26 maart 2022. Morgen beginnen in Salsomaggiore Terme, Italië, de wereldkampioenschappen voor landenteams. Die duren tot en met zaterdag 9 april en worden gehouden in het Palazzo dei Congressi. Er zijn vier categorieën: open om de Bermuda Bowl (foto), vrouwen om de Venice Cup, senioren om de d’Orsi Trofee en gemengd om de Wuhan Cup. Nederland doet mee in drie van de vier categorieën; alleen de vrouwen hebben zich niet geplaatst. Zie ook het volledige speelschema.

In de open categorie treedt Nederland oftewel ‘TeamNL Bridge Open’ aan met Berend van den Bos & Joris van Lankveld, Bauke Muller & Simon de Wijs en Ricco van Prooijen & Louk Verhees met captain Gert-Jan Ros en coach Ton Bakkeren.

Bij de senioren komt Nederland uit met Willem van Eijck & Willem Gosschalk, Jan Kolen & André Mulder en Tjali Tuwanakotta & Jan Verhees met captain Peter van der Voorden.

Het Nederlandse gemengde team (zie ook ons artikel van 8 maart) bestaat uit Elly Bosklopper & René Stienen, Jan van Cleeff & Marina Witvliet en Mark Thiele & Renée Verdegaal met captain Onno Eskes.

+1
3
+1
0
+1
0