Welkom op de website van Bridgemagazine IMP

Beste bridger,
Wat leuk dat je de website van Bridgemagazine IMP hebt ontdekt. IMP is hét magazine voor de ambitieuze maar vooral ook enthousiaste bridger. IMP staat boordevol verhalen over wedstrijden en toernooien. Daarnaast tref je er leuke verhalen en artikelen aan over bieden en spelen.

We zullen je proberen wegwijs te maken op onze site zonder dat je eerst al te veel aanwijzingen nodig hebt. Klik gewoon op de gekleurde links hieronder en je komt waar je wezen wilt.

Zo vind je hier de homepage van IMP, met nieuwsberichten, spelbesprekingen, en quizzes. Ook kun je jezelf gratis abonneren op onze nieuwsbrief die bijna wekelijks wordt verzonden, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen op bridgegebied. Wil je een (proef)abonnement op het magazine nemen of misschien wel een abonnement cadeau doen: er geldt momenteel een schitterende aanbieding. Neem je een tweejarig abonnement voor € 100,- dan krijg je gratis het boek ‘De Enige Kans’. Je krijgt dan om de zes weken IMP in de brievenbus (16 stuks in totaal).

Welkomstcadeau bij een tweejarig abonnement op IMP.

Vind je het leuk om in ons nieuwsarchief te neuzen, dan kan dat natuurlijk ook. Tot slot kun je online al heel wat verhalen en verslagen lezen. Een bloemlezing van de artikelen die in eerder in IMP magazine zijn verschenen kun je vinder onder Klassiekers.

De redactie van de IMP website bestaat louter uit vrijwilligers die hun best doen om het leven van bridgers te verrijken. Maak er gebruik van!

Namens de hele redactie: veel leesplezier gewenst!