Michielsen wint Spring Foursomes

Stratford-upon-Avon (Engeland), 6 mei 2014. Marion Michielsen heeft dinsdag de Schapiro Spring Foursomes gewonnen, verreweg het sterkste toernooi van Engeland met deelname van veel wereldsterren. In een finale over 32 spellen versloeg Sinclair, het team van Michielsen, het Engelse nationale team (Forrester-Gold, Allfrey-Robson) met 52–36. Michielsen speelde met Zia Mahmood en de paren Sabine Auken-Roy Welland en Anita Sinclair-Andrew McIntosh. In de halve finale had Sinclair gewonnen van Lavazza (Bocchi-Madala, Duboin-Bianchedi). Na 24 van de 32 spellen had Lavazza opgegeven bij een achterstand van 34 tegen 66. Volgens onbevestigde bronnen was de reden dat bij doorspelen de terugvlucht een dag zou moeten worden uitgesteld.

Op dit spel uit de finale won Marion Michielsen 12 imps voor haar team.

Michielsen speelde 3SA vanuit noord, waartegen oost met harten uitkwam. In slag twee liet de leider  Q lopen (niet gedekt). Daarna ging het ruiten naar de boer,  A en ruiten voor west. Tien slagen.

Op de andere tafel zat Allfrey als noord ook in 3SA met harten uit. De leider speelde eveens  Q (niet gedekt), maar vervolgde met ruiten naar de negen voor de tien. Harten terug bezegelde het lot van dit contract: 3SA –1.