Meet je met de Rimstedts


Den Haag, 16 februari 2020. In het maartnummer van IMP nemen Mikael en Ola Rimstedt, de huidige wereldkampioenen bij de open paren, in de IMP Vin Munnen Biedwedstrijd het op tegen drie topparen van BB Nijmegen. Wij kunnen je nu al vast verklappen dat de talentvolle Zweedse tweeling een indrukwekkend resultaat heeft geboekt. De lezers van IMP zullen reikhalzend uitkijken naar de wijze waarop de Rimstedts via hun op natuurlijke leest gestoelde biedsysteem altijd weer het optimale contract weten te bereiken.
Het wordt nog mooier, want sinds kort kun je de handen uit de Biedwedstrijd zelf bieden. Dat kan al één of twee weken voor publicatie in IMP. En wanneer dan het blad bij je in de bus valt, kun je een mooie vergelijking maken met je helden.

Hoe doe je mee?
Samen met je favoriete partner bied je de set handen op je smartphone of op je tablet via de biedapp bid72. Jij en je partner hebben beiden een geldig acoount op bid72, betaald of onbetaald. Onbetaald wil zeggen: nog in de proefperiode van maximaal drie weken. Je kunt de app downloaden uit de App Store of uit Google Play en vervolgens je voor de Biedwedstrijd aanmelden met een mailtje naar support@bid72.com onder vermelding van je naam, je partners naam, je e-mailadres, je partners e-mailadres plus de code ‘IMP Biedwedstrijd-2020’. Je ontvangt dan meteen de set van acht handen in de app en dan kun je aan de slag. Aanmelding hoeft slechts eenmalig, want voorafgaande aan iedere volgende IMP Vin Munnen Biedwedstrijd krijgen jij en je partner telkens de betreffende set handen automatisch op je smartphone of tablet.